Otvaranje Paypal računa i isplata novca sa Paypala na S.A.D. bankovni račun i Payoneer MasterCard karticu

Otvaranje Paypal računa i isplata novca na S.A.D. bankovni račun korištenjem Payoneer MasterCard kartice

left

Evo kako i da zaradite US $25 na Vašu novu MasterCard karticu koju možete dobiti bez obzira gdje se nalazili.

Svaka osoba može da otvori razne vrste Paypal računa. To može da bude privatni račun u svrhe transfera novca iz jedne u drugu državu ili u svrhu privatnih uplata i isplata novca unutar jedne države. Paypal može biti od koristi i privatnim biznismenima koji naplaćuju svoje usluge i žele da primaju kreditne kartice. Takav Paypal račun se zove Premier račun ili ako je u pitanju neko društvo kao preduzeće ili offshore kompanija, onda se radi o poslovnom Paypal računu. U nekim državama je isplata sa Paypala vrlo jednostavna, tako se novac može isplatiti direktno na račun firme koji se održava u toj državi. U pitanju su razvijene države Evropske zajednice, S.A.D. i druge razvijene države. Velika većina država koje mogu koristiti Paypal usluge su opet na jedan način diskriminisane jer se računi u njihovoj državi ne podržavaju direktno. U tu svrhu je potrebno koristiti metode isplate novca koje su dostupne takvim biznismenima.

Otvaranje Paypal računa je sasvim jednostavno, prijava se može obaviti direktno preko Paypal website-a. Ukoliko Vam je potrebna pomoć, možete nam se obratiti za podršku koja je svim našim klijentima besplatna.

Postavlja se pitanje isplate novca sa Paypal računa i to je pitanje riješeno direktno kroz Payoneer MasterCard kartice koje može praktično svako da zatraži i dobije besplatno zajedno sa 25 dolara bonusa ukoliko te kartice dobivate preko nas.

Payoneer MasterCard kartica

Prepaid Bank Card

Payoneer je jedna od takvih firmi koje nude bankovne kartice za isplatu novca direktno sa Paypal računa, kao i sa drugih firmi koje se nalaze sa sjedištem u S.A.D. Ukoliko želite da dobijete US $25 dolara bonusa nakon ukupne isplate od US $100 na Vašu Payoneer MasterCard karticu dovoljno je da zatražite karticu preko njihovog website-a. Naravno, treba da reagujete odmah.

Kako se može koristiti Paypal i Payoneer MasterCard kartica

Paypal se može koristiti u razne svrhe slanja i primanja novca:

Paypal se može koristiti u kombinaciji sa američkim kompanijama koje se mogu osnovati već za €300 ili US $400 preko naše firme.

Payoneer MasterCard kartica se može koristiti za slijedeće svrhe:

Cijene korištenja Payoneer MasterCard kartice

Cijene korištenja američke Payoneer MasterCard kartice su slijedeće:

Vrsta usluge Cijena u dolarima USD Način obračuna Kako se cijena primjenjuje
Godišnja cijena US $29.95 po kartici kad postoji dovoljno novca na kartici
Nova kartica US $12.95 po kartici kad se izdaje nova kartica
Podizanje na bankomatu US $3.15 po transakciji prilikom podizanja
Odbijanje na bankomatu US $1.00 po transakciji prilikom odbijanja
Kupovina karticom besplatno po transakciji prilikom kupovine
Provjera stanja US $1 po transakciji prilikom provjere na bankomatu
Uplate na karticu 1% po transakciji prilikom uplate na karticu

Tako Payoneer MasterCard kartica predstavlja idealno riješenje za međunarodne biznismene koji žele isplatiti novac sa Paypal-a ili drugih američkih sistema ili načina plaćanja.

Otvaranje Paypal računa za kompanije

Naša firma pruža usluge otvaranja Paypal računa za kompanije koje mogu biti osnovane u raznim državama širom svijeta. Mi pružamo usluge osnivanja i otvaranja firmi, kompanija tvrtki, onda pružamo usluge savjetovanja kako se može koristiti Paypal račun za razne vrste poslovanja i možemo posredovati svjetske bankovne račune, VISA i MasterCard kartice na koje se novac sa Paypala može isplaćivati.

Kontaktirajte RCD usluge

Pošaljite svoje pitanje ili komentar. Ispunite potrebne podatke i pošaljite pitanje.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: