Osnovni pravilnik za pružanje RCD usluga

Pravilnik za pružanje RCD usluga

Ovaj pravilnik vrijedi za poslovanje i pružanje usluga koje se reklamiraju putem ove Internet adrese: https://www.rcdusluge.com

RCD™ WEALTH, NJIHOVI ZASTUPNICI, PREDSTAVNICI I ZAPOSLENICI NISU ODGOVORNI ZA VAS ILI ZA VAŠE POSLOVANJE ILI ZA BILO KAKVU IZRAVNU, NEIZRAVNU, SLUČAJNU, POSLJEDIČNU, POSEBNU, UZORNU, KAZNENU, IZGUBLJENU ILI URAČUNATU DOBIT ILI HONORAR ILI DRUGE ŠTETE KOJU GOD IMALI I NA BILO KOJI NAČIN NA OSNOVU OVIH STRANICA, WEB USLUGA I / ILI SADRŽAJA ILI INFORMACIJE SADRŽANE NA WEB ADRESAMA, UKLJUČUJUĆI, BEZ OGRANIČENJA, ŠTETU ZA GUBITAK PROFITA, POSLOVNIH PREKIDA, TROŠKOVE NABAVKE ILI ZAMJENE ROBE ILI USLUGA ILI ZA BILO KOJE TVRDNJE PROTIV VAS OD BILO KOJE DRUGE STRANKE, ILI DRUGE NOVČANE GUBITKE. RCD™ WEALTH NEĆE BITI ODGOVORNA ZA VAS DA SE ZBOG KRŠENJA BILO KOJEG JAMSTVA ILI OBVEZE KOJE PROIZLAZE ODATLE ILI NA DRUGI NAČIN, BILO DA LI JE KONSTATIRANA ODGOVORNOST U UGOVORU ILI DELIKT (UKLJUČUJUĆI NEMAR I STROGU ODGOVORNOST ZA PROIZVOD) I BEZ OBZIRA DA LI STE BILI UPOZORENI NA MOGUĆNOST BILO KAKVOG GUBITKA ILI ŠTETE. OVIME SE ODRIČETE BILO KOJIH TVRDNJI DA DA VAS OVA ISKLJUČENJA ODUZIMAJU ADEKVATAN PRAVNI LIJEK.

NI U KOJEM SLUČAJU ĆE RCD™ WEALTH NOSITI ODGOVORNOST ZA BILO KOJE I SVE TVRDNJE SA OVIH STRANICA I / ILI DOBARA I USLUGA U VEZI S NJIMA, BILO DA SU U UGOVORU, KAO DELIKT ILI POD BILO KOJOM DRUGOM TEORIJOM ODGOVORNOSTI KOJE PRELAZE NAKNADE KOJE STE PLATILI ZA ROBE I / ILI USLUGE.

POTVRĐUJETE DA TREĆE STRANE KOJE NUDE PROIZVODE I USLUGE MOGU OGLAŠAVATI SVOJE PROIZVODE I USLUGE NA WEB STRANICAMA RCD™ WEALTH-a. RCD™ WEALTH FORMIRA OBLIKE “PARTNERSTVA” ILI SAVEZA S NEKIM OD OVIH DISTRIBUTERA S VREMENA NA VRIJEME KAKO BI SE OLAKŠALO PRUŽANJE TIH PROIZVODA I USLUGA ZA VAS. MEĐUTIM, VI POTVRĐUJETE I PRISTAJETE DA RCD™ WEALTH NIKADA NE PREDSTAVLJA ILI DAJE JAMSTVO ZA TREĆE STRANE U VEZI BILO KOJEG PROIZVODA ILI USLUGE, NITI ĆE RCD™ WEALTH BITI ODGOVORNI VAMA ILI BILO KOJOJ TREĆOJ STRANI ZA BILO KAKVE ZAHTJEVE KOJI PROIZLAZE IZ ILI U VEZI S TAKVIM TREĆIM OSOBAMA, PROIZVODIMA I USLUGAMA. I VI SE ODRIČETE OVIME BILO KAKVIH PRAVA I POTRAŽIVANJA KOJE BISTE IMALI PROTIV RCD™ WEALTH U ODNOSU NA TREĆE STRANE KOJE NUDE PROIZVODE I USLUGE, U NAJVEĆOJ MJERI DOPUŠTENOJ ZAKONOM.

Razumijete i slažete se da sve materijale i / ili podatke preuzete ili na drugi način dobivene kroz korištenje naših usluga dobavljate na vlastitu diskreciju i rizik i da ćete biti isključivo odgovorni za bilo kakvu štetu na Vašem računalu ili gubitak podataka koji rezultira iz preuzimanja i / ili korištenja takvih materijala i / ili podataka. Vi razumijete da sve dokumente koji su skinuti s naše web adrese preuzimate u Vašoj vlastitoj diskreciji i na Vaš vlastiti rizik. Mi ne dajemo jamstvo u vezi bilo kojeg proizvoda ili usluge koje biste kupili ili dobili ili ušli u bilo koje transakcije s RCD™ WEALTH osim ako to nije pismenim putem posebno utvrđeno. Ni na jedan savjet ili informacije, bilo usmene ili pismene, koje ste dobili od RCD™ WEALTH ne dajemo bilo koje jamstvo koje nije izričito ovdje navedeno. Neka pravosuđa ne dopuštaju isključivanje određenih jamstava, tako da neke od gore navedenih isključenja za vas ne vrijede.

RCD™ WEALTH može po vlastitom nahođenju izabrati promjene odredbi, uvjeta i rada ovih stranica ili izvršavanja usluga u bilo koje vrijeme. Korištenjem ove usluge odričete se bilo kojeg prava ili potraživanja na osnovu toga protiv RCD™ WEALTH.

Sadržaj dostupan putem ovih stranica je isključivo u vlasništvu RCD™ WEALTH ili njegovih opunomoćenika ili partnera i zaštićen je autorskim pravima, pravima zaštitnih znakova i drugih prava intelektualnog vlasništva. Osim ako je drugačije izričito dogovoreno u pisanom obliku, sadržaj stranica RCD™ WEALTH mogu se preuzeti, prikazivati, obraditi ili tiskati samo za svoju osobnu, nekomercijalnu uporabu. Sadržaj u vlasništvu opunomoćenika ili partnera RCD™ WEALTH može biti predmet dodatnih ograničenja. Slažete se da nećete reproducirati, prosleđivati, distribuirati, širiti, prodavati, objavljivati, emitirati ili cirkulirati zaprimljene sadržaje putem web adrese bilo kome, uključujući ali ne ograničavajući se na druge u istom poduzeću ili organizaciji, bez prethodnog pismenog pristanka RCD™ WEALTH.

OVI SADRŽAJI NISU ZAMJENA ZA PRAVNI SAVJET

RCD™ WEALTH pruža usluge Internet izdavaštva. Svi materijali dostupni putem web adresa imaju namjeru da Vam pruže prikladan način za kompletiranje i ispunjavanje Vaših traženih obrazaca. U materijalima dostupnim na web adresama sadrže se opće informacije o prijavi i ne namjerava se zamijeniti savjet odvjetnika. Dok naše osoblje ulaže velike napore da zadrži i objavi točne informacije, zakoni su dinamični i stalno se razvijaju. Osim toga, zakoni su otvoreni za različite interpretacije i uveliko variraju među različitim jurisdikcijama.

Materijali, informacije i linkovi objavljeni su na web stranicama za javnost samo u informativne svrhe, te ne predstavljaju pravni savjet. Informacije koristite na web stranicama samo uz razumijevanje da RCD™ WEALTH i njegovi partneri nisu sudjelovali u pružanju pravne ili druge stručne usluge. RCD™ WEALTH se izričito odriče bilo kakve odgovornosti, gubitka ili rizika nastalih kao posljedica, izravno ili neizravno, iz korištenja i primjena bilo kojeg od sadržaja ovih informacija. Ove informacije nisu zamjena za savjet od nadležnog pravnika ili druge stručne osobe. Vama se preporučuje sajvetovanje s kvalificiranim pravni savjetnikom za utvrđivanje trenutnog zakona i kako se primjenjuju na određenu situaciju.

Kada koristite naše usluge, Vi ste Vaš vlastiti predstavnik. RCD™ WEALTH dovršava informacije u traženom obliku na temelju informacija koje ste nam dali. Dajući Vam ove usluge, RCD™ WEALTH, njeni savjetnici, agenti, predstavnici, zaposlenici nisu pružali bilo kakve pravne ili druge profesionalne savjete ili usluge; i nema predstavljanja ili jamstava, izravnih ili neizravnih, navedenih u vezi sa pravnim ili drugim posljedicama koje mogu da nastanu korištenjem naših usluga, uključujući ali ne ograničavajući se na informacije, sadržaj i / ili oblike.

RCD™ WEALTH, njeni savjetnici, agenti, predstavnici, zaposlenici nisu sudjelovali u zakonskoj praksi i ne mogu Vam dati pravni savjet. Iako RCD™ WEALTH ulaže velike napore i poštuje povjerljivu prirodu informacija koju ste poslali nama, NEMA posebnog odnosa ili privilegija koje postoje između RCD™ WEALTH i Vas, uključujući, ali ne ograničavajući se na bilo koji odvjetnik-klijent odnos koji bi postojao kao kad bi ste se savjetovali sa licenciranim advokatom ili odvjetnikom.

Kao i sa svim važnim poslovnim pitanjima, RCD™ WEALTH, svoji savjetnici, agenti, predstavnici, zaposlenici i STROGO preporučuju da se konzultirate s odvjetnikom licenciranim za pravne stvari ili sa licenciranim računovodstvenim osobljen u nadležnosti kako je primjenjivo.

PODNOŠENJA ZAHTJEVA, IZVJEŠTAJA I ISPUNJAVANJE POREZNIH OBVEZA

RCD™ WEALTH nije odgovorna za savjetovanje ili podsjećanje za bilo kakve zahtjeve ili obveze, uključujući, ali ne ograničavajući se na bilo koja potrebna S.A.D. godišnja izvješća, zbog poreza ili drugih podnošenja zahtjeva. Isto se odnosi na sva druga mjesta kao što su Velika Britanija, Belize, Panama i bilo koje druge nadležnosti gdje pružamo registrovanje pravne osobe ili druge poslovne usluge. RCD™ WEALTH ima isključivo vlastitu odgovornost za pripremu Vašeg traženog formulara ili zahtjeva. Bilo zahtjevi ili obveze za održavanje vaše korporacije, poslovnog subjekta ili druge poslovne usluge nisu u nadležnosti RCD™ WEALTH i oni su u Vašoj potpunoj odgovornosti.

NEZADOVOLJSTVO

U slučaju nezadovoljstva, RCD™ WEALTH će poduzeti svoje najbolje napore kako bi riješili problem na Vaše zadovoljstvo. Bilo koja i sve pristojbe plaćene vladi bilo koje zemlje ili američkom drzavnom tajniku ili drugim agencijama, uključujući otpremu i rukovanje naknade, ne mogu biti vraćene pod bilo kojim okolnostima. Imajte na umu da sve zahtjeve za povrat novca moraju biti u roku od trideset (30) dana od podnošenja dokumenata kod državnog sekretara ili druge vlade, državnih / saveznih ureda. Nadalje, povrat neće biti izdana, osim ako se svi originalni dokumenti vrate i prime kod RCD™ WEALTH sa izjavom odricanja vlasništva.

Za osnivanje pravnih osoba, ne postoji nikakva garancija od RCD™ WEALTH za povrat novca, jer se osnivanje pravnih osoba vrši bezpovratno. NEMATE NIKAKVA PRAVA NA POVRAT NOVCA AKO PREKRŠITE DOBRE POSLOVNE OBIČAJE ILI AKO SE PONAŠATE NEKULTURNO ILI PRIJETEĆI, BEZRAZLOŽNO ILI NERAZUMNO, AKO POKAZUJETE PSIHOTIČKO PONAŠANJE, AKO IMATE ZLE NAMJERE ILI AKO SE ŽALITE TREĆIM LICIMA BEZ PRETHODNOG POKUŠAJA RIJEŠENJA PROBLEMA SA NAMA. SAMO RCD™ WEALTH ZADRŽAVA PRAVO DA ODLUČI DA LI ĆE SE NA OSNOVU NEZADOVOLJSTVA NOVAC VRATITI ILI DA LI ĆE SE NEKI VAŠ DUG PREMA NAMA ZA FORMIRANJE PRAVNOG LICA ILI OSOBE ILI PRUŽANJE NEKE USLUGE NULIRATI.

OTKAZIVANJE UGOVORA

Bilo kakav pokušaj otkaza ugovora ili narudžbe neke usluge mora biti poslan na isti način kako je i narudžba dospjela. Ako ste usluge naručili e-mail komunikacijom, pokušaj otkaza narudžbe ili ugovora morate na isti način i poslati. Ako ste naručili faksom ili putem skeniranih dokumenata, na isti način, putem faksa ili kroz skenirane dokumente trebate i da otkažete usluge. U slučaju da je RCD™ WEALTH ili bilo koje povezano poduzeće, opunomoćenik, agent, vlasnik, generalni partner, časnik, predsjednik, direktor ili drugo povezano lice, imalo bilo kakve troškove ili ako je RCD™ WEALTH u dobrim namjerama počela izvršavanje usluga, takve usluge i troškovi moraju biti plaćeni u punoj ugovorenoj cijeni. Nije moguće otkazati narudžbe osnivanja pravnih osoba.

PRAVILA O LINKOVIMA

Linkovi na druge stranice su samo jedan usluga za Vas. Ove veze ne tvore bilo kakvu ovjeru proizvoda, usluge ili informacije neke druge web stranice ili trećih osoba. Nadalje, uključivanje linkova na druge stranice ne znači da su druge web adrese dale dopuštenje za uključivanje ovih linkova, ili da postoji neki odnos između RCD™ WEALTH i povezanih stranica. RCD™ WEALTH nije odgovorna za pravila privatnosti ili sadržaj drugih web stranica. RCD™ WEALTH ovime odriče bilo kakve izjave i sve izraze jamstava na bilo koje web adrese, osim naše vlastite.

COPYRIGHT, AUTORSKA PRAVA

Svi sadržaji unutar ovih stranica, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, softver, grafike, logotipe, ikone i slike su vlasništvo RCD™ WEALTH. Osim kao što je ovdje napisano, materijala na ovim stranicama nije dozvoljeno preštampavati ili ponovno objavljivati u bilo kojem obliku, ili distribuirati bez izričite pismene dozvole od RCD™ WEALTH. Dozvola se daje za ispis kopija informativnih članaka za vlastitu upotrebu i preglede, pod uvjetom da je izvor naveden i da se poštuju autorska prava.

INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

RCD™ WEALTH zadržava sva njezina prava za slike i tekst i bilo koje druge slike, trgovačka imena i njegove žigove, autorska prava i bilo koja druga i sva prava intelektualnog vlasništva. RCD™ WEALTH trgovačka imena, zaštitni znakovi, logotipi i imena i nazivi vlasničkih maraka neće biti prikazani, preštampani ili u bilo kojem obliku distribuirani bez izričite pismene dozvole od RCD™ WEALTH. Jedinstveni način dizajna web stranica je servisni znak RCD™ WEALTH-a.

EMAIL PORUKE

Naši sajtovi koriste sigurne online narudžbenica za korisnike da se prijave za naše usluge. Pri slanju RCD™ WEALTH-u (kao što se razlikuje od sigurne narudžbenica, koja je kodirana), prijenos elektroničke pošte nije nužno siguran i nije šifriran. U skladu s tim, e-mail slanje nije nužno zaštićeno od neovlaštenog pristupa. Prijenos e-mail-a je na Vaš vlastiti rizik. RCD™ WEALTH ne preuzima odgovornost za svoje prijenose povjerljivih informacija ili bilo koju obvezu u vezi s tim informacijama.

LICENCA ZA SADRŽAJ NA PITANJA I ODGOVORE

Svojim upitom putem emaila ili kontakt formulara nam dajete jedinstvenu licencu i dozvolu da objavimo takvo pitanje i poslovni savjet sa naše strane koji se odnosi na takvo pitanje. Sva će pitanja biti anonimizirana tako da se neće znati ko je pitao koje pitanje i gdje se takva osoba nalazi.

ISPRAVNO PODNOŠENJE PODATAKA

Vi prihvaćate da ste odgovorni za pravopisne i druge informacije i / ili korporativne informacije koje dostavljate RCD™ WEALTH-u. Suglasni ste da ste dvaput provjeriti sve informacije za RCD™ WEALTH prije prosljeđivanja i da su sve informacije dostupne RCD™ WEALTH-u točno onako kako želite da RCD™ WEALTH mož€ da obavlja tražene usluge. Vi razumijete da zahtjev za usluge s podacima koje ste dali nije moguće povratiti nakon što pošaljete zahtjev. Podnošenje podataka o kreditnoj kartici putem naše web stranice, putem faksa, ili na drugi način, daje ovlaštenje RCD™ WEALTH-u da tereti Vašu kreditnu karticu za usluge.

KUPNJE USLUGA OD STRANE AGENTA

Slažete se da, ako je zastupnik za vas (npr., Internet Service Provider, radnik, odvjetnik, ovjereni javni računovođa, itd.) kupio naše usluge u Vaše ime, Vi ste ipak svezani kao glavna stranka za sve ove uvjete i odredbe.

PRAVO NA ODBIJANJE

RCD™ WEALTH, prema vlastitom nahođenju, zadržava pravo da uskrati pružanje usluge za Vas. Slažete se da RCD™ WEALTH neće biti odgovorna za gubitak ili štetu kao rezultat iz našeg odbijanja pružanja usluge.

NEPROVEDIVOST ODREDBI

U slučaju da bilo koje odredbe ovog Ugovora budu ustanovljene kao neprovedive, takve odredbe će biti ograničene ili ukinute na najmanju mjeru što je potrebno, tako da ovaj Ugovor inače ostaje u punoj snazi.

PRIMJENJIVO PRAVO

Ovaj Ugovor je sačinjen prema općim načelima prava ili jurisdikcije S.A.D.-a Ako odaberete da krenete u spor sa nama, protiv nas, morate odabrati nadležnosti S.A.D.-a gdje RCD™ WEALTH ima sjedište. Vi se odričete bilo kojeg prava, nadležnosti, ili prigovora na takvu nadležnost u S.A.D.-u. Za bilo koje akcije za provedbu ovog Ugovora, stranke će imate prevladavajući pravo na troškove i odvjetničke naknade.

SKLAD S VAŽEĆIM ZAKONIMA

Suglasni ste da ste u skladu sa svim primjenjivim zakonima i propisima koji reguliraju ili se odnose na vaše korištenje ove web adrese i vi se slažete da ćete nadoknaditi štetu i držite RCD™ WEALTH bezazlenim od i protiv bilo koje i svih potraživanja, šteta, gubitaka ili obveza nastalih ili pretrpljenih koji proizlaze iz vašeg neuspjeha u skladu sa zakonima.

ODRICANJE

Ni jedan pojam ili odredba ovoga se ne može smatrati oduzetim i ni jedno kršenje nije opravdano, osim ako će takvo odricanje ili odobrenje biti u pismenom obliku i potpisano od stranke koja tvrdi da se suglasila odrecanju. Bilo kakav pristanak od strane bilo koje stranke, ili odricanje od kršenja od strane drugih, bilo izravnih ili neizravnih, ne čine suglasnost za odricanje od bilo koje druge različite odredbe ili pojma.

CIJELI UGOVOR

Slažete se da je ovaj Ugovor potpun i ekskluzivni ugovor između Vas i nas u vezi naših usluga. Ovaj Ugovor zamjenjuje bilo koje prethodne sporazume i dogovore, bilo usmene ili pismene i bilo da je to utvrđeno običajem, praksom, politikom ili presedanom.

PROMJENE ODREDBI

RCD™ WEALTH može mijenjati ovaj Ugovor u bilo koje vrijeme izrade takve izmjene na ovoj stranici. Pomoću te stranice i / ili bilo koje usluge vezane sa tim, slažete se da ste pročitali, razumjeli i složili se na uvjete korištenja i izjavu o odricanju od odgovornosti.

Kontaktirajte RCD usluge

Pošaljite svoje pitanje ili komentar. Ispunite potrebne podatke i pošaljite pitanje.

Kontakt putem Telegram icon Telegrama koristeći username @rcdrun


Ime i prezime:


E-mail:


Telefon sa međunarodnim prefiksom države:


Poruka: