Kako sakriti novac u kući? Kako sakriti novac od žene ili muža? Kako sakriti novac u offshore poreznim oazama?

Kako sakriti novac

Kako sakriti novac

Ovakav članak koji govori o tome kako sakriti novac bilo da je to od muža, žene, sakriti novac u poreznim oazama ili jednostavno sakriti novac u kući. Želim i da dobijete ispravan dojam o ovakvim uputama, napisane su za ljude u nuždi. Nisu napisane za ljude koji žele uraditi nešto nezakonito. Posebno preporučujemo, ukoliko ste već ovde i zanimate se kako sakriti novac da pročitate i besplatnu knjigu Na putu do sreće, jer je vrlo vjerovatno, da sa dobrim savjetima za život, možete da postignete mnogo više nego što ste ikad sanjali.

Kako sakriti novac

Kako sakriti novac

Neko će da sakrije novac u čarapi ili ispod dušeka na krevetu. Ljudi često sakrivaju novac u spavaćoj sobi i kuhinji. To su mjesta gdje lopovi i nepoštena rodbina prvo idu kad žele da vam novac ukradu.

Trebate prvenstveno biti domišljati i novac tako sakriti da potencijalnom grabljivcu neće pasti na pamet da se novac na takvom mjestu nalazi. Novac treba biti isto tako i pristupačan, da se brzo može preuzeti sa tajnog mjesta. Ukoliko čuvate veće količine novca, pristupačnost nije toliko važna. Novac onda možete sakriti i na takvom mjestu, gdje će vam trebati nešto više vremena dok ga preuzmete, ali će zato i mjesto sakrivanja biti mnogo sigurnije.

Za osobne savjete o tome kako sakriti novac, možete se obratiti firmi RCD usluge koja već godinama pruža usluge privatnosti i poslovnog savjetovanja.

Kako sakriti novac u kući

Vodite i računa, da novac, ukoliko nije na sakriven samo privremeno u neku posudu ili džep nekog odijela u ormaru, da ga zaštitite. Papirni novac nije otporan na miševe ili vlagu. Stavite ga u plastičnu vrećicu ako trebate da ga zaštitite.

Umjesto sakrivanja, sasvim je u redu i da koritite jedan sigurnosni sef. Ukoliko imate bojazni od rodbine u kući gdje živite ili od provalnika, jedan dobar sef, koji onda čvrsto montirate za zid ili unutar ormara, povećete sa zidom, može da spriječi provalnika ili zlonamjernu rodbinu da vam taj novac ukrade.

Dalje, takav sigurnosni sef, može da služi i kao varka. Jedan manji dio novca možete staviti u sef, a veći dio novca možete sakriti ispod parketa ili iza kuhinjskog sudopera.

Dobro mjesto za sakriti novac može biti i mjesto koje se nalazi izvan kuće ili stana, ali u samoj blizini. Tako jedna saksija na balkonu, može predstavljati sigurno mjesto. Vodite računa da je novac u kvalitetnim plastičnim vrećicama, tako da ga niti sunce niti vlaga ne može oštetiti.

Morate biti kreativni i pronaći mjesto koje nije samo posuda od šećera u kuhinji ili krevet gdje spavate.

Kako sakriti novac od muža

Bankarski sef

Čim želite da sakrijete novac od muža, to znači i da niste u dobrom odnosu već se nalazite u jednoj nezdravoj vezi. Preporučujemo da preuzmete i besplatnu digitalnu knjigu: Na putu do sreće, jer sa dobrim savjetima, možete da popravite svoju bračnu ili ljubavnu vezu.

Ali, za one ljude, koji se nalaze u takvoj situaciji, da moraju da sakriju novac od muža onda je potrebno da budete vrlo kreativni. Manje sume novca ćete sakriti u kući ili izvan kuće, možda neki dio novca možete predati osobi od povjerenja, vlastitim roditeljima ili prijateljima, koji ga za vas čuvaju izvan kuće.

Ukoliko se radi o većim količinama novca, onda možete koristiti osobne bankarske račune ili za više privatnosti, možete koristiti bankarski račun koji kontrolirate putem svoje vlastite offshore kompanije koju možete osnovati brzo i jednostavno putem raznih firmi koje se bave osnivanjem offshore kompanija. Offshore kompanije se često koriste da se novac privatno i tajno može čuvati na bankarskom računu, tako nitko nema pristupa niti podacima niti izvodima takvog računa. Za offshore kompanije nije potrebno voditi administraciju ili se baviti knjigovodstvom, sa novcem se može raspolagati na isti način kao da je u pitanju osobni bankarski račun.

Žene koje moraju da sakriju novac od muža bit će u težoj situaciji nego muškarci u sličnoj situaciji. U slučaju razvoda, žena mora dobro da pazi da preživi tešku situaciju i prema tome već unaprijed treba da smisli kako će da zaštiti jedan dio imovine, tako da ostane u što novčanoj situaciji nakon razvoda.

Kako sakriti novac od žene

Euri

Naravno, muškarci sa problemima u obitelji ili u ljubavnim vezama, lako mogu da postanu meta ludo ljubomorne žene ili žene koja namjerno smišlja raspad takve veze u svrhu bogaćenja. U tim slučajevima, muškarac može da izgubi mnogo toga što je stvarao dugo vremena.

Osobno preporučujem, da ako imate takvu vezu u kojoj sumnjate na nepovjerenje takve osobe, da svoj brak, zajednicu, bračnu ili vanbračnu zajednicu, tako regulirate da vodite odvojenu imovinu. Ako već u bračnom ugovoru odredite da ćete voditi odvojenu imovinu, onda prilikom razvoda, neće biti problema oko raspodjele imovine.

U slučaju da je muškarac ostvario značajne prihode tokom takve bračne zajednice, koja propada i gdje se žena nada nekoj podjeli imovine, dobro je takav novac i imovinu, čuvati na ime offshore firme ili kompanije. Ukoliko se ne zna za postojanje takve imovine, vrlo je vjerovatno da nikad neće doći u razmatranje na eventualnom sudskom procesu razvoda takve propale veze.

Da ne biste dobili svoju propalu bračnu vezu i ovakve nezgodne situacije, preporučujem i da pročitate besplatnu digitalnu knjigu: Na putu do sreće.

Kako sakriti novac u poreznim oazama

Offshore banka

Porezne oaze su idealno mjesto za sakriti novac od ljubomornih ili zavidnih prijatelja i poznanika, onda rodbine ili od propale bračne veze i bračnog ljubomorno partnera koji može pokušati da preuzme te količine novca iz jednog ili drugog razloga.

Porezne oaze ili porezni raj su države u kojima se novac može zaraditi, ostvariti i čuvati bez poreza i bez mnogo administracije.

Takve banke u poreznim oazama nazivaju se offshore banke. Offshore bankarstvo je zakonito i može se koristiti u svim slučajevima kad se želi sakriti novac od grabežljivaca raznih vrsta.

Osnivanje offshore kompanije u poreznim oazama, može spasiti poslovnog čovjeka ili ženu, od grabežljivaca, podmićene porezne uprave koja ne radi u interesu građana, od podmićenih političara koji mogu da naude uspješnim osobama i od ljubomornih ili zavidnih bračnih partnera, poslovnih partnera ili poznanika svih vrsta.

U svrhu čuvanja novca, umjesto offshore kompanije, može se koristiti i offshore fondacija koja je onda siguran način i od koje se ni sudskim putem ne može tražiti novac nazad.

Čuvajte svoju privatnost i svoj novac i imovinu na sigurnim mjestima. Za pitanja u vezi poreznih oaza i bankarskih računa, obratite se firmi RCD usluge koja pruža takve poslovne usluge.

Kako pretvoriti novac u druge vrijednosti

Zlato

Naravno, želite da očuvate svoj novac, da ga sakrijete od pohlepnih ili nepoštenih osoba, od kriminalaca ili ljubomornih ili zavidnih partnera, poznanika ili bračnih partnera i zavidne rodbine.

Umjesto da čuvate svoj novac u čarapi ili ispod dušeka vašeg kreveta, možete razmisliti i o pretvaranju novca u druge trajne vrijednosti kao što su zlato, srebro ili dijamanti.

Dugotrajno očuvanje vrijednosti se najbolje sprovodi kroz zlato, srebro i dijamante. Zlato, zlatne poluge i zlatnici, mogu se danas kupiti u državama EU bez poreza i bez problema. Takvo zlato se može već za €50 godišnje čuvati u bankarskim sefovima i može se vrlo lako prodati, isti dan, ukoliko se tako dogovorite sa odgovornom osobom u banci.

Dijamanti

Zlato se može sakriti i u zemlji u dvorištu kuće, jer ono ne propada. Ali, metal se može pronaći metalnim detektorima. Dok, dijamanti, zauzimaju mnogo manje mjesta, mogu se nositi lako sa sobom i prolaze detektore na aerodromu ili se jednostavno mogu čuvati na prstenu. Sa ulaganjem u dijamante, možete povećati vrijednosti svog novca kroz vrijeme. Sa dijamantom u vrijednosti od €100,000 možete lako putovati tako što ga čuvate na prstenu, osobni nakit ne podliježe oporezivanju pri putovanju. Dijamanti su spasili mnogim ljudima živote u vrlo teškim situacijama.

Za ulaganje u zlato i rudnik zlata, možete kontaktirati firmu Goldivanti LP preko website-a za ulaganje u zlato.

Kontaktirajte RCD usluge

Pošaljite svoje pitanje ili komentar. Ispunite potrebne podatke i pošaljite pitanje.

Kontakt putem Telegram icon Telegrama koristeći username @rcdrun


Ime i prezime:


E-mail:


Telefon sa međunarodnim prefiksom države:


Poruka: