Prodaja preko Interneta i male tajne biznismena koji prodaju putem Interneta

Prodaja preko Interneta i male tajne velikih majstora prodaje putem Interneta

Prodaja putem Interneta

Prodaja preko Interneta je djelatnost ili biznis, prodaje proizvoda i često usluga preko Interneta. Biznismen može da prodaje robu i proizvode putem Interneta, može da reklamira pružanje raznih usluga putem Interneta, da prima narudžbe preko Interneta, onda da naplaćuje i prima novac putem Interneta.

Svako može da prodaje preko Interneta.

Prodaja putem Interneta zahtijeva nešto znanja, upornosti i onda određene potrebne poslovne resurse. Mi pružamo sve resurse i mogućnosti koje su vam potrebne da pokrenete prodaju putem Interneta.

Prodaja preko Interneta i zakoni

Trgovac je svaka osoba koja prodaje robu. Trgovac može da bude i pravna osoba, kao neka firma, a može da bude i obrtnik ili samostalna trgovina. Trgovac može da bude i privatna osoba koja nije ni na jedan drugi način prijavljena kod države. Svako ko trguje, ko kupuje i prodaje robu, smatra se trgovcem.

Zakoni koji vrijede za obične trgovce koji se bave prodajom na ulici ili na trgovini su isti zakoni koji vrijede i za trgovce koji se bave prodajom preko Interneta.

Prodaja preko Interneta tako ne mora biti posebno regulirana, jer je takva prodaja slična kao i prodaja putem novina. Preko Interntea se proizvodi oglašavaju, naručuju i naplatom kreditnih kartica proizvodi se prodaju. Nakon toga, kupcima se takvi proizvodi isporučuju.

U nekim državama kao u Njemačkoj, zakon nalaže da kupci koji kupe robu preko Interneta imaju pravo da vrate robu u roku od 14 dana, nakon kupovine. To je inače dobro poslovno pravilo da se kupcima ponudi jedna vrsta garancije zadovoljstva. Ali, firme koje nisu osnovane u Njemačkoj, ne moraju da se pridržavaju njemačkih zakona.

Koliko vremena je potrebno da pokrenem prodaju putem Interneta?

Možda se pitate koliko je vremena potrebno da pokrenete prodaju putem Interneta. Mi smo stručnjaci koji takvu prodaju mogu da omoguće u roku od 72 sata.

Tako je.

Vašu prodaju putem Interneta, možete da pokrenete i započnete u roku od 72 sata. Pri tome nije bitno gdje se nalazite, u kojoj ste državi, čime se bavite ili kakva prethodna iskustva ili kvalifikacije imate. Nije bitno koju ste školu završili i kakve diplome imate.

Ukoliko imate neku robu, ukoliko ste svoje poslovne namjere u svojoj glavi već djelomično iskristalizirali, ukoliko je ta roba spremna za isporuke kupcima u cijelom svijetu, mi vam možemo omogućiti sve potrebne resurse za prodaju preko Interneta u roku od 24 sata.

Šta mi je potrebno da započnem prodaju preko Interneta?

Ukratko, ono što vam je potrebno da započnete prodaju preko Interneta su slijedeće sposobnosti, resursi i uslovi:

  1. Morate da imate ideju o tome koju robu ćete da prodajete. Tu robu možete da posjedujete na svoje ime, ali ne morate. Možete da prodajete i robu koja se nalazi kod neke treće firme ili koju će neka druga firma da isporučuje. Vi možete i da se odlučite da takvu robu čuvate u vlastitom skladištu. Posebno ako robu ili proizvode već posjedujete ili ih sami pravite, ti će se proizvodi nalaziti direktno kod vas. Proizvode ćete onda slati direktno kupcima koji naruče takvu robu preko Interneta.

  2. Potreban vam je neki vid poslovanja, tako da budete registrirani kao trgovac. Prodaju preko Interneta možete da radite i bez registracije, ali u tom slučaju, to znači da porezna uprava može jednog dana da shvati da ste ostvarili neke zarade i da niste prijavili poreze. Iako mi nije poznato da se desilo nekome, moguće je da dobijete eventualno i kazne ako ste prodavali preko Interneta, a niste bili prijavljeni bilo kao firma koja prodaje ili kao samostalna osoba. Mi pomažemo biznismenima da otvore svoju vlastitu firmu za prodaju preko Interneta. Takvu firmu možete da osnujete i dobijete u kratkom roku od samo 24 sata. Firma može biti anonimna i obično je osnovana u Americi. Za ispravnu poslovnu situaciju dobro je ako napravimo analizu poslovnih namjera i ako vam preporučimo ispravno otvaranje takve firme.

  3. Dalje, potrebno je da imate mogućnost naplate kreditnih kartica. Kad osnivate firmu preko nas, takvu naplatu kreditnih kartica omogućićemo vam u sastavu naše usluge. Putem kreditnih kartica, kupci će da plate za robu, a novac će da se nalazi na posebnom računu uslužne firme u Americi ili drugoj zemlji, koja će vam onda taj novac redovno slati na vaš račun kod banke.

  4. Kad ste naplatili novac putem kreditnih kartica, taj novac se još ne nalazi na vašem računu kod banke. Biće vam potrebno da imate takav račun. Mi vam takav račun za isplatu novca iz naplate kreditnih kartica, možemo obezbjediti u roku od 24 sata. Jedno vrijeme treba da prođe dok ne dobijete putem pošte MasterCard karticu sa kojom ćete da vadite novac putem bankomata. Otvaranje računa kod banke je usluga koju pružamo našim klijentima koji osnivaju firme preko nas.

  5. Biće vam potrebna MasterCard ili VISA kartica, da možete brzinom da dođete do gotovine sa svog bankarskog računa. Takve kartice su dio naše usluge i biće vam isporučene u svrhu prodaje preko Interneta.

  6. Web trgovina ili Internet trgovina je website koji omogućava lak i brz pregled proizvoda koje prodajete, pa onda i naplatu kreditnim karticama. Mi vam možemo ponuditi besplatnu instalaciju svih vrsta web trgovine, tako da možete da vidite sa kojom ćete najbolje da se snađete i da prodajete svoje proizvode. Dalje, možemo vam ponuditi i menadžment ili upravljanje web trgovinom, što se plaća od €50 do €200 i više svaki mjesec. Web trgovina koju vam besplatno nudimo predstavlja instalaciju web trgovine ili Internet trgovine koju ćete morati onda sami da držite pod kontrolom.

  7. Hosting ili web server je kompjuter na Internetu, koji će da čuva softver od web trgovine, koji obrađuje sve procese i bazu podataka vaše web trgovine. Takve hosting usluge možete da dobijete kod nas prvih 6 mjeseci besplatno, s tim da za povećanu potrošnju protoka podataka možda trebate da platite nekoliko dolara mjesečno.

  8. Dalje, za integraciju ili uvrštavanje naplate kreditnih kartica u vašu web trgovinu ili Internet trgovinu, vjerovatno ćete trebati i našu pomoć ili pomoć trećih firmi, tako da možete da povežete svoj web shop ili Internet trgovinu sa naplatom kreditnih kartica.

  9. Ukoliko to firma za naplatu kreditnih kartica ne pruža sama po sebi, trebaće vam i sigurnosni certifikat, tako da se kreditne kartice prenose kao podaci sigurnosnom vezom i da ne može doći do zloupotrebe kreditnih kartica.

  10. Marketing je možda i najvažnija stvar koja vam je potrebna za dobru prodaju preko Interneta. Mi vam možemo omogućiti najbolje marketing metode, kao i udruživanje u mrežu preprodavača koji će vaše proizvode dalje da reklamiraju u zamjenu za određene provizije.

Jeftino otvaranje firme za poslovanje i prodaju preko Interneta

Ukoliko želite da počnete u roku od 72 sata da prodajete preko Interneta, koristite našu posebnu opciju otvaranja firme za prodaju preko Interneta.

Popust ćete dobiti ukoliko nam pri naručivanju osnivanja nove firme, napišete: Colorado Base℠ Internet kompanija.

Otvaranje firme za prodaju putem Interneta, Colorado Base℠ Internet kompanija

Colorado Base℠ Internet kompanija je naša nova usluga za otvaranje firme podesna za online biznismene koji žele u roku od 72 sata da pokrenu prodaju putem Interneta.

Kontaktirajte RCD usluge

Pošaljite svoje pitanje ili komentar. Ispunite potrebne podatke i pošaljite pitanje.

Kontakt putem Telegram icon Telegrama koristeći username @rcdrun


Ime i prezime:


E-mail:


Telefon sa međunarodnim prefiksom države:


Poruka: