Zaštita imovine od pohlepnih grabežljivaca, države, zavidnih i ljubomornih

I vi ste na meti pohlepnih financijskih grabežljivaca

Finansijski grabljivci su država, porezna uprava, inspekcije, odvjetnici, zavidne i ljubomorne osobe, “prijatelji” i rođaci koji su neprijateljski raspoloženi, banke, povjerioci i drugi otimači vaše imovine, života, poslovanja, novca i zdravlja.

Poštovani posjetioče, hvala na pažnji

Jean Louis, u uredu

Zaštita imovine je malo poznati pojam na području Hrvatske. Ja sam bio prvi još 2002. godine da učim ljude na području Balkana o metodama i načinima zaštite nekretnina, novca, poslovanja od financijskih pohlepnih grabežljivaca, kao što su iskvarena država, državne inspekcije, iskvarene porezne uprave, onda od podmićenih državnih službenika, zavidnih i ljubomornih osoba u vlastitoj obitelji i užem i širem krugu takozvanih prijatelja.

Zahvaljujem se što ste došli na naš website: RCD usluge. Zovem se Žan Luis i ja sam autor ovog teksta.

Bavim se pružanjem poslovnih usluga sa svrhom zaštite imovine i poboljšanja poslovanja.

Možda to još ne znate, ali vi ste isto na meti financijskih pohlepnih grabljivaca.

Pitajte se imate li pohlepnih grabežljivaca u svojoj okolini

Zapitajte se, je li Vam se nešto slično desilo:

Na meti ste pohlepnih osoba i iskvarenih državnih službenika

U Hrvatskoj danas svako može da završi u Remetincu bez obzira da li je kriv ili nevin. Iskvareni državni aparat je pod stalnom kontrolom Europske unije jer nije na standardu i jer u njemu rade mnogi uhljebi koji kad je to potrebno neće voditi brigu o humanosti niti o vama kao čovjeku već će raditi sve da dobiju novac iz državne kase, bez obzira što trebaju da gaze po vašem životu, financijama i zdravlju.

Da vidimo malo medijske članke u Hrvatskoj

Hrvatski mediji su puni članaka o korupciji u pravosuđu, u državnoj upravi. Da li želite da se i vama tako nešto desi?

VRIJEME JE ZA PLANIRANJE ZAŠTITE IMOVINE.

Novootkrivena formula za zaštitu imovine i očuvanja financijske neovisnosti

Za postizanje financijske neovisnosti postoje tri glavna faktora, a to je da morate poštovati pravila, s tim se podrazumijevaju i zakoni i običaju, dogovori među osobama, rituali i sve ono što može da spada pod pravila. Jer sam poštovanjem zakona može da se živi sretno.

To ne znači da trebate pružiti svoju imovinu na tanjiru državi, iskvarenim i zavidnim i ljubomornim državnim službenicima, sudovima ili zavidnim osobama i pohlepnim financijskim grabežljivcima. Imovina se mora zaštititi. Tako je drugi važan faktor upravo zaštita i tu se misli prvenstveno na zaštitu imovine, ali i na zaštitu poslovanja, života, privatnosti.

Kako zaštititi imovinu, novac, život, privatnost?

Za svaku oblast života i posla koju čovjek želi zaštititi od pristupa pohlepnih osoba, od iskvarenih i zavidnih ili ljubomornih osoba ili od pohlepnih odvjetnika ili iskvarenog pravosuđa, potrebno je posebno gledati pažnju na metode zaštite imovine.

Novac i privatnost se štite na različite načine, jer novac ćete možda držati u čarapi ili na bankovnom računu. Ali, ako svako zna da je novac u čarapi ili na bankovnom računu, ako nemate privatnost, onda taj novac kao da i niste zaštitili.

Metode zaštite imovine, novca, života, privatnosti

Je li ovo za Vas?

Ako ste u bilo kakvom biznisu, ako imate bilo kakvu imovinu, ako planirate da imate imovinu ili želite da zaradite i obogatite se, vrijeme je da razmišljate o zaštitit imovine. Ako nemate nikakvu imovinu, isto tako možete imati problema od strane zavidnih i ljubomornih osoba, ali u tom slučaju vam ne mogu oduzeti ono što nemate.

Čekaj malo!

Upravo tako! Jer ne mogu vam oduzeti ono što nemate! Zaštita imovine se najbolje radi na taj način da se imovina prenese na pravne osobe, na tvrtke, društva, koja onda imate pod kontrolom, ali onda nemate osobnu imovinu.

Jer sve što pripada pravnim osobama, nije vaša privatna osobna imovina. To je jedan od najboljih zaštita imovine.

Danas se pravne osobe mogu lako osnovati i u roku od jednog sata. Imovina pravne osobe je odvojena od imovine fizičke osobe i tako ne može postati predmet otimačine.

Jean Louis, profil

Ispravna riješenja vam donosi firma RCD usluge. Mi se bavimo poslovima zaštite imovine još od 2002. godine.

Vi ste sada dobili ideju o zaštiti imovine. Sad kad malo bolje razmislite, sigurno ćete se sjetiti da ste ili vi osobno ili neko u vašem krugu prijatelja ili obitelji već imali probleme jer imovina nije bila zaštićena. Jer zaštita imovine se mora planirati unaprijed.

Ja se nadam da ćete biti svjesni i dobro planirati svoju budućnost. Obratite mi se za bilo koje pitanje koje želite da riješite i u poslu i u životu. Pokušaću da pomognem koliko mogu.

Jean Louis, potpis

Kontaktirajte RCD usluge

Pošaljite svoje pitanje ili komentar. Ispunite potrebne podatke i pošaljite pitanje.

Kontakt putem Telegram icon Telegrama koristeći username @rcdrun


Ime i prezime:


E-mail:


Telefon sa međunarodnim prefiksom države:


Poruka: