Osnivanje firme u Kanadi, imigracija i boravak u Kanadi


Osnivanje firme u Kanadi

Osnivanje firme u Kanadi

Osnivanje firme u Kanadi obavljamo u kratkom roku nakon narudžbe. Kanadske firme se mogu koristiti u svrhu ulaska na tržište Kanade ili za ljude i osobe koje imaju boravak u Kanadi ili ukoliko neke osobe žele da imigriraju u Kanadu. Otvaranje firme u Kanadi je jednostavno ukoliko sve usluge obavljate preko nas. Mi nudimo i knjigovodstvene usluge od licenciranog knjigovođe i našeg partnera. Kanadski porezni sistem je vrlo težak i tako osnivanje firme u Kanadi možemo preporučiti samo osobama koji imaju izričite namjere da posluju fizički u Kanadi ili da distribuiraju fizičke proizvode sa zaposlenicima u Kanadi ili sa svojom direktnom prisutnošću.

Otvaranje firme u Kanadi u bilo kojoj provinciji

Otvaranje firme u Kanadi možemo da obavimo na federalnom nivou ili na provincijskom nivou. Firme u Kanadi možemo da osnujemo sa sjedištem u bilo kojoj od kanadskih provincija: Alberta, Britanska Kolumbija, Manitoba, Novi Brunswick, Newfoundland i Labrador, Nova Škotska, Ontario, Otok Princa Edwarda, Québec i Saskatchewan.

Osnivanje firme u Kanadi na federalnom nivou

Mi preporučujemo da koristite firme koje su osnovane na federalnom nivou, ako želite da poslujete širom Kanade.

Kod otvaranje firme u Kanadi možemo da ponudimo i usluge kanadskih direktora ako želite da dobijete nešto bolju poreznu situaciju.

Osnivanje firme u Kanadi se plaća US $1,200.

Porezi u Kanadi

Osnovni porez u Kanadi je 38% ili 28% nakon federalnih poreza. Nakon toga se računa porez od 15%. Za privatne korporacije u Kanadi porez se plaća u iznosu od 11%, dalje postoje i provincijski porezi. Ukoliko želite da dobijete stručno savjetovanje od kanadskog licenciranog knjigovođe i našeg partnera, možete da platite za savjetovanje US $400 i da postavite svoju poslovnu situaciju, nakon čega će Vam biti ispravno odgovoreno.

Imigracija i boravak u Kanadi

Ukoliko ste biznismen i želite ostvariti boravak u Kanadi, možete nam se obratiti za savjetovanje. Usluge savjetovanja se plaćaju simbolično i kod osnivanja firme se takve usluge mogu odbiti od troškova.

Kontaktirajte RCD usluge

Pošaljite svoje pitanje ili komentar. Ispunite potrebne podatke i pošaljite pitanje.

Kontakt putem Telegram icon Telegrama koristeći username @rcdrun


Ime i prezime:


E-mail:


Telefon sa međunarodnim prefiksom države:


Poruka: