Otvaranje offshore kompanije u Gambiji

Gambijska offshore kompanija

Gambija je država u zapadnoj Africi kompletno okružena Senegalom i jedna od manjih država Afrike. U svojoj slobodnoj zoni, Gambija je uvela registracije offshore kompanija. Naša firma je registrirani agent u Gambiji i tako možemo pomoći biznismenima kod otvaranja offshore kompanije u ovoj državi. Dobivanje bankovnog računa kod afričke banke u Gambiji je jednostavno i moguće na daljinu, a sporazuma o razmjeni informacija sa drugim državama nema. Firma se može koristiti za sve vrste online poslovanja, za osnivanje podružnica, za čuvanje nekretnina, holding, za trgovinu zlatom ili dijamantima i sve druge poslovne aktivnosti.

gambia-inset.jpg

Na našoj stranici o informacijama za offshore kompanije možete pronaći informacije vrijedne za razumijevanje korištenja offshore kompanija posebno u vezi sa domaćim društvima i u transakcijama sa vlastitom državom:

Kao što možete vidjeti na crnoj listi offshore država većina tih država se prati i tako se i transakcije sa tim državama prate, to jeste postaju sumnjive.

Upoznajemo Vas sa gambijskom offshore kompanijom, koja se može osnovati kod nas u roku od 10 minuta, putem telefona, faksa ili e-maila i sa kojom možete dobiti bankovni račun, dok se takva kompanija ne nalazi na crnoj listi offshore država.

Gambijska offshore kompanija

<% (princ (cl-user::plugin-google-static :location “Gambia” :zoom 7 :float nil :width 400 :height 400 :http “https:”)) %>

Gambijska offshore kompanija se može koristiti slično i kao Belize offshore kompanija. Može se osnovati u roku od 10 minuta direktno putem telefona i u razgovoru ili putem Interneta. Plaćanje možete da uradite i kasnije. Ne preporučuje se da pravite transakcije sa gambijskom offshore kompanijom i vlastitom državom. Ali, pošto Gambija nije na crnoj listi i takve su transakcije moguće.

Osnivanje može da košta od US $600 do US $1,000 zavisno koje posebne usluge se dodaju u paket.

Slika Gambije na planeti zemlji je preuzeta sa Wikipedia i tako je se ovaj članak objavljuje pod CC 3.0 licencom.

Kontaktirajte RCD usluge

Pošaljite svoje pitanje ili komentar. Ispunite potrebne podatke i pošaljite pitanje.

Kontakt putem Telegram icon Telegrama koristeći username @rcdrun


Ime i prezime:


E-mail:


Telefon sa međunarodnim prefiksom države:


Poruka: