Offshore tvrtke, primjena i razmatranje prednosti offshore tvrtke

Offshore tvrtke, primjena i razmatranje prednosti offshore tvrtke

Offshore tvrtke su tvrtke osnovane u drugim državama koje nude prednosti poslovanja u odnosu na tvrtke iz vlastite države.

Definicija pojma offshore tvrtke

Offshore tvrtke su tvrtke osnovane u drugim državama koje nude prednosti poslovanja u odnosu na tvrtke iz vlastite države.

To je naša definicija offshore tvrtke. Offshore tvrtka je skoro uvijek pravna osoba sa pravima istim kao i fizička osoba: može da tuži, da bude tužena, da posluje, da pozajmljuje novac, da štiti imovinu vlasnika offshore tvrtke. Offshore tvrtke kao i domaće tvrtke, recimo društva sa ograničenom odgovornošću, koriste se prvenstveno u svrhu zaštite imovine.

Glavna primjena offshore tvrtke je zaštita imovine

Država, banke, povjerioci, rođaci, odvjetnici, bračni "drug", tzv. "prijatelji" i poznanici, konkurencija; svi oni mogu da budu prijetnja imovini kojom raspolažete.

Financijski predatori - prijetnja imovini

Financijski predatori su prijetnja Vašoj imovini.

ZAPAMTITE: FINANCIJSKI PREDATORI SU PRIJETNJA VAŠOJ IMOVINI.

Država -- financijski predator broj jedan

Ne zaluđujte se da država radi na Vašoj strani. Većina zakona je napravljena na strani države, jednog aparata koji je svoju svrhu služenja naroda davno zloupotrebio i zaboravio. Država je prva koja ima toliko zakona, propisa, uredbi, podzakona i naredbi na svojoj strani, da će biti pravo čudo ako do sada još niste imali problema sa državom.

Meta za državu niste Vi osobno. Državna meta je Vaša imovina.

Koristite offshore tvrtku za zaštitu Vaše imovine od strane države.

Povjerioci -- prijetnja Vašoj imovini

Povjerioci su Vam jednom posudili novac, a sada traže nazad ono što je njihovo, sa masnim, debelim kamatama. Na prvi pogled može se reći da je pošteno tražiti posuđeni novac nazad.

I ja preporučujem svima da vrate svoje dugove i da ne ulaze u nove dugove. Radite po zakonu, vratite svoje dugove, ne uzimajte kredite, stvorite svoju budućnost svojim rukama.

Nekada to nije moguće. Poduzetnici nekada žele da uzmu kredite, da pozajme novac, osobe i građanstvo naručuju usluge i robu sa odgođenim plaćanjem: televizore, namještaj i potrepštine za život. Nekada je novca jednostavno premalo na kraju ili na početku mjeseca i ljudi posuđuju da prežive.

U Bibliji piše: bogati vladaju siromašnima i dužnik je rob zajmodavca. Ne dugujte ništa osim ljubavi. Stare su izreke kako iz Biblije tako i iz drugih vjerskih i filozofskih knjiga.

Meta povjerioca je Vaša imovina. Ako nemate da platite nazad, moraćete da izgubite kuću, stan, zemljište, svoje vozilo i plovilo, novac sa računa, vrijednosne hartije i sve što imate od vrijednosti.

U mnogim situacijama dužnik ima dobru namjeru da vrati novac, ali bi ga moglo ruinirati kako životno tako i financijski da mu se nametne vraćanje duga prisilnim oduzimanjem imovine. Banke će biti prve koje će Vam sa osmijehom posuditi novac, a isto tako sa osmijehom i profesionalnosti oduzeti tlo pod nogama.

Koristite offshore tvrtke i zaštitite se od grabežljivih banaka i povjerioca.

Bračni "drug" -- nož iza leđa

Sasvim je u redu kada je bračni drug, stvarno i drug, pa kada je i brak nastao kao rezultat ljubavi, a ne financijskog interesa.

Ovde se misli na one brakove koji su nastali ili prerasli u čiste financijske brakove, gdje bračni "drug" nije ništa drugo nego financijski "partner" sa svojim interesima, pravima i obavezama.

Iz takvog braka ne rezultira ljubav.

Meta bračnog "druga", financijskog predatora je Vaša imovina.

Korištenjem offshore tvrtke, imovina se može zaštititi od pokvarenog bračnog "druga".

"Prijatelji", poznanici, konkurencija -- financijski predatori

Kada postanete uspješni i kada budete širili svoj biznis i imali uspjeh u životu, lako ćete primijetiti da neke osobe oko Vas koje su se do tada izdavale za "prijatelje" imaju odjednom zavidne interese.

Medalja okreće svoju stranu. Prijatelji sa dva lica nisu Vam prijatelji.

Čak i da ne radite ništa pogrešno, takav lažni prijatelj Vas može lažno prijaviti, pokvariti Vaš imidž, oklevetati Vas i stvoriti Vam probleme.

Meta lažnih prijatelja i zavidne konkurencije je Vaša imovina.

Zaštitite svoju imovinu koristeći offshore tvrtke.

Po pitanju financija, Vaš najbolji prijatelj je offshore tvrtka

Zaštita imovine se postiže tako što se Vaš javni profil, slika ili imidž biznisa i života smanjuje i uklapa u sliku prosječnog građanina, bez posebnog napretka i bez posebne imovine. Bilo kakva posebna imovina, vrijedna imovina, novac, nekretnine, skuplja vozila i plovila se stavljaju na imena pravnih lica, bilo u zemlji ili na imena stranih pravnih lica, bez obzira gdje se nalazili.

Novac, hartije od vrijednosti, domaće i strane nekretnine, sve sigurnosti za Vas i za Vaše buduće generacije se mogu čuvati na ime offshore tvrtke.

Po pitanju financija, Vaš najbolji prijatelj je offshore tvrtka.

Offshore tvrtka je zakonito osnovana

Sve češće mogu da pročitam u medijima, da se pojam offshore tvrtke spominje u pogrešnom smislu, sa namjerom da čitaoc dobije utisak da kod offshore tvrtke postoji nešto nezakonito.

Offshore tvrtka je zakonito osnovana tvrtka, pravna osoba, sa svim pravima poslovanja kako u državi osnivanja tako i u svim drugim državama.

Da li je neka tvrtka offshore, to zavisi od pozicije njenog vlasnika. Ako se vlasnik nalazi u Italiji i želi da poboljša svoju osobnu poreznu situaciju, on može jedan dio poslovanja da izvede preko hrvatske tvrtke koja je za njega onda offshore.

Svaka osnovana hrvatska tvrtka, društvo sa ograničenom odgovornošću, je zakonito osnovana tvrtka.

Offshore tvrtka se može koristiti samo ako poznajete pojmove poslovanja i zakonitost svoje offshore tvrtke.

Prednosti offshore tvrtke

Offshore tvrtka ima prednosti poslovanja koje domaće poduzeće ne pruža.

Zakonito ostvareni novac i zakonite transakcije, offshore tvrtka može da prima i šalje od bilo koga, bilo kome. Bilo kakvu imovinu, offshore tvrtka može da kupi, zamjeni ili proda. Pred sudom, offshore tvrtka može da tuži i da bude tužena. Offshore tvrtka može da bude osiguranje za vlasnika, može da pozajmljuje vlasniku ili uzima kredite.

Offshore tvrtka može da posluje širom svijeta.

Offshore tvrtka je osnovana obično u državi koja Vas neće proganjati niti maltretirati po pitanju poslovanja. Imaćete slobodu i jednostavnost poslovanja kakva u Vašoj državi ne postoji.

Dok god su Vaše transakcije zakonite i dok ne kršite nijedne države, korištenje offshore tvrtke je legitimno, zakonito i jednostavno.

Radite po zakonu

Svaka offshore tvrtka bi trebala da služi vlasniku u svrhu poboljšanja njegovog života i poslovanja i zaštite njegove imovine.

Privatnost poslovanja i života naravno treba da bude na prvom mjestu. Niko ne treba da zna da koristite offshore tvrtke u svom poslovanju i životu.

Ali, ako ste u situaciji da imate offshore tvrtku, ali je situacija takve prirode da tu činjenicu ne možete da otkrijete, a da ne budete kažnjeni po nekom zakonu od strane države, onda ste u nevolji.

Loše osnovana offshore tvrtka ne pruža sigurnost i zaštitu.

Ako imate takvu situaciju, da morate nekoga da se bojite, što ste onda postigli osnivanjem offshore tvrtke?!

Offshore tvrtke se osnivaju na osnovu osobne situacije

Svaka offshore tvrtka treba da ima vrlo konkretnu svrhu primjene i primjena offshore tvrtke treba da bude zakonita.

Offshore tvrtke se ne "kupuju" na tržnici niti ispod tezge. Ne dovodite sebe u nezgodnu situaciju kupujući tvrtku kao mačka u vreći.

Ispravna primjena offshore tvrtke zahtijeva stručno savjetovanje koje se odnosi na Vaš život, poslovanje i zakone koji se Vas tiču.

Ako ste offshore tvrtku dobili bez razmatranja zakona koji se Vas tiču, vrlo vjerovatno niste svjesni da ste upali u još goru situaciju, nego što ste bili.

Prije osnivanja offshore tvrtke je potrebno razmotriti o kakvom se poslovanju radi, odakle i gdje se roba ili usluga isporučuje, kakve vrste transakcija su u pitanju i odakle i kako će se sa offshore tvrtkom upravljati. Nekoliko odgovora na ta pitanja nije dovoljno za idealnu situaciju.

Savjetujte se sa offshore savjetnikom, gledajte svojim očima

Tražite savjetovanje.

  1. Savjetujte se sa domaćim odvjetnicima, knjigovođama i bankarima.

  2. Budite svjesni da su domaći savjetnici rijetki koji će poznavati offshore tvrtke.

  3. Nikada ne kupujte usluge kod domaćih savjetnika. Inače, zaboravite na svoju privatnost.

  4. Savjetujte se kod offshore savjetnika. Njih ima mnogo, teško je odabrati.

  5. Uporedite činjenice, pročitajte zakone, uvjerite se svojim očima.

  6. Birajte najbolje riješenje u skladu sa zakonom koje pruža optimalnu korist Vama i obitelji.

Povezane stranice

Kontaktirajte RCD usluge

Pošaljite svoje pitanje ili komentar. Ispunite potrebne podatke i pošaljite pitanje.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: